Verdens kuleste dag


Norges Husflidslag og Ung Husflid er på Verdens Kuleste Dag på Akershus festning lørdag 31. august, klokka 11 – 16 for å lære deg alt om stopping og lapping, så du kan gi klær med hull et nytt liv.  I tillegg får du muligheten til å lage ullsåler til støvlene av gamle ulltepper, lage sin egen brødfjøl av restmaterialer og lage hoppetau av restmaterialer fra tekstilindustrien. 

Verdens Kuleste Dag er en megastor og gratis aktivitetsdag for barn og unge på Akershus festning i Oslo. Håper vi sees! 

Har du ikke mulighet til å delta på Verdens Kuleste Dag 2019, men har lyst å lære mer om hvordan stoppe og lappe dine egne klær? Delta på et av våre mange Holdbart Fikselaug eller bestill bøkene Stoppa og Lappa i vår nettbutikk; supre til inspirasjon og for å lære nye teknikker!

12 ungdommer og to voksne karer fra dreiemiljøet i Lørenskog og på Hadeland.
Det er ungdommer fra Akershus som er instruktører og som skal hjelpe barna med å lage alt det morsomme som vi har tilrettelagt for.
Ansvarlig for NHs stand er fortsatt Husflidskonsulenten i Akershu;, nå er det 5. året vi deltar!

Les mer under lenkene!